Dekberichten

Onze pups worden bij ons in en om het huis groot gebracht, en natuurlijk in huiselijke sfeer. Ze leren vanaf het begin de dagelijkse “gevaren” kennen. Ze horen bv de stofzuiger, wasmachine en droger, en nog veel meer. Ook gaan ze al met de auto mee. En in de Buggy door het dorp, door de winkel, op een terras. Natuurlijk zijn ze lief, en worden veel aangehaald door kinderen, en mensen die op bezoek komen. Ze worden om de twee weken ontwormd, met 6 weken krijgen ze de eerste enting en voor ze weg gaan zijn ze gechipt. Ze krijgen de stamboom mee en een boekje met veel tips voedingsadviezen. Ze krijgen als ze naar het nieuwe adres gaan een puppy pakket mee en een map vol met tips en adviezen.

Bij interesse voor de pups , of als er vragen zijn, kunt u ons altijd mailen info@zwartedwergschnauzer.nl  of u kunt ons bellen: +31(0) – 547 – 364425.

DEKBERICHT 

Wij hopen  augustus/september 2021 pups te verwachten  van Quinto( Helena vd Kleine Zwarte Dwergen) en Lulu (Nikkie vd Kleine Zwarte Dwergen) en Dexter von den Black Diamond. (WIJ DOEN NIET AAN EEN WACHTLIJST DUS U HOEFT NOG NIET TE BELLEN OF MAILEN)

 

Voor informatie kunt u bellen met Alfred of Hennie tel: 0547 – 364425