Terugkomdagen

de volgende TERUG-KOM-DAG is 9 juni 2024 (alleen voor eigen honden)

Terugkomdagen.

Een keer per jaar houden wij een terugkomdag voor alle pups.

Hierbij komen de pups van het laatste nest sowieso, maar vaak komen ook de pups van vooraf gaande nesten die dag terug. De honden, jong of al wat ouder genieten die dag dan ook erg van het samen spelen.

Natuurlijk genieten ook de baasjes.

Zondag 7 november 2011  Die is gehouden op 7 november met 4 pups Mawi en Dodger onze Boef.

DSCN0274      DSCN0253      DSCN0237

Zondag 18 maart 2012   Deze dag is op 18 maart gehouden bij mijn ouders in Holten, en er waren veel honden die we weer even konden zien, het was koud maar ontzettend gezellig.

IMG_2332 (Small)      IMG_2380 (Small)      IMG_2562 (Small)      IMG_2687 (Small)

Zondag 21 april 2013   We waren op zondag 21 april met 11 pups in Holten en hadden prachtig weer, en we doen dit ook weer in 2014.

SONY DSC      SONY DSC      SONY DSC

ZONDAG 5 OKTOBER 2014. We hebben de 4de terug-kom-dag gehad, en natuurlijk was het weer een gezellige boel. Er waren weer veel zwarte boefjes, en helaas was het weer minder maar dat mocht de pret niet drukken. Benji, Joep,Dorus, Bayla, Chiva, Mawi, Dushi  en Dancer waren van de partij, ze hebben lekker langs het meertje gerend en waren soms meer wit dan zwart.

 DSC00149-400     DSC00156-400     DSC00157-400 DSC00159-400 DSC00161-400
zondag 4 oktober 2015   We hebben de 5de terug-kom-dag gehad, en natuurlijk was het weer een gezellige boel. Er waren dit jaar heel veel zwarte boefjes 15  in totaal, en het was stralend weer. Benji, Joep,Dorus, Bayla, Chiva, Mawi, Dushi, Filou, Tobie, Gido, Fleur, Emke, Willem, Henri en Isabella waren van de partij, ze hebben lekker langs het meertje gerend en waren soms meer wit dan zwart of kliedernat. En ze hebben zich allemaal voorbeeldig gedragen. Op naar volgend jaar.
DSC02182-400    DSC02216-400    DSC02206-400   DSC02240-400   DSC02239-400
zondag 2 oktober 2016
We hebben al weer de 6de terug-kom-dag gehad en het was weer een dolle boel met alle dwergen, elk jaar komen er weer wat bij, en voor de oude garde leek het wel een reünie, En voor de nieuwelingen  was het leuk om de andere honden uit het nest weer terug te zien.
dsc04090 img_1644 dsc04066 dsc04079 dsc04097
zondag 1 oktober 2017
Ook dit jaar was het weer een drukte van belang, er waren weer veel puppie mensen die trots hun oogappel aan ons willen laten zien, hoe mooi ze zijn geworden, en oh wat zijn we trots dat ze het zo goed doen, en wat vinden we het leuk dat er ook elk jaar weer mensen de moeite nemen om weer te komen met hun vier voeter. Gelukkig was het weer goed, en konden ze weer in de speelwei en daarna langs het meertje, als laatst word er ook voor de inwendige mens gezorgd. DANK JE WEL ALLEMAAL VOOR DE MOOIE DAG.
         
       
zondag 30 september 2018
zondag 29 september 2019
Dit jaar was het erg druk, heel veel mensen en honden waren er van de partij, het weer liet te wensen over, dus dit jaar niet de geitenwei maar de deel van de koeienstal, ook daar is de groepsfoto gemaakt en het was een topjaar voor ons dat er met zo slecht weer toch zoveel mensen de moeite namen om naar Holten te komen. Na de fotosessie weer ons wandelingetje gemaakt naar het meertje, toen het net even droog was, toen de sluizen weer dreigde open te gaan zijn we toch maar weer snel naar huis gegaan en gezellig bij gekletst met de baasjes van andere pup dwergen. Na een broodje en kopje soep en een drankje zijn ze allemaal voldaan weer huiswaarts gekeerd, en wij zijn weer super trots achter gebleven.
        
11de TERUG-KOM-DAG is op  zondag 27 september 2020 helaas niet door gegaan door de Corona. 
deze is nu gehouden op zondag 29 augustus 2021
Na eindelijk een jaar van veel ellende en problemen met het CORONA virus, konden we toch ons 11de terug-kom-dag organiseren. Wel een maand eerder omdat ik zelf later ook weer shows heb, die ook weer starten.
De opkomst is gigantisch, het weer iets minder, morgens als iedereen komt is het erg aan met motregen, dat gaat door tot ongeveer 14.00 uur.
Als de mensen bijna allemaal aan gekomen zijn, zien we ook onsze gastouder mensen met de oudere honden van onze kennel terug, en dat was best emotioneel na een lange tijd. En ze leven  allemaal nog: Bayla, Chiva, Dushi, Dexter en Felix. We begonnen met koffie en gebak, daarna weer de afgeschermde geitenweide in, en toen ze een beetje uit geraast waren de heerlijke bijna droge wandeling naar de vijver en via Landal terug naar huis, waar Alfred ons verwachte met soep en broodjes en dat
konden we buiten opeten want het was DROOG.
Het was weer een super dag en wat zijn we weer super trots dat onze pups zo mooi en ontzettend goed terecht zijn gekomen.

                       

12de TERUG-KOM-DAG  is op zondag 18 september 2022 gehouden in Cafe “de Wippert”in Laren.
Eindelijk is er weer een terug-kom-dag maar dit jaar hebben we een nieuw adres, en wat is ons dat goed bevallen, lekker ruim en wat was dat fijn nu het vandaag ontzettend slecht weer is, en word. We komen weer om 11.00 uur bij elkaar en dan is er eerst tijd voor een kopje koffie en welkom voor alle dwergjes een aantal voor de eerste keer en de rest die al vaker zijn geweest. Na eerst de groepsfoto te hebben gemaakt door Jaco en de 5de generatie foto, Dan na een kopje eerst maar kijken op buienradar hoe het staat met de buien en dat is heel snel naar buiten om de dwergjes even te laten plassen en uitleven na een lange auto/trein rit, maar na 10 min al weer snel het 2de kopje halen want de regen gaat al weer heel erg hard, dus vluchten naar binnen. Dan maar lekker bijkletsen voor de mensen die vorig jaar een pup hebben gekregen en informatie uitwisselen. Weer de buienradar geraadpleegd, en is tussen 13.00-14.00 minder hard aan het regenen dan toch maar de wandeling gaan doen. Er bleven nu toch meer mensen binnen dan anders omdat het zo’n ontzettend koud en winderig en nat was. Maar de bikkels zijn er wel op uit getrokken en een verkorte versie gelopen langs de Schipbeek en door het bos weer terug naar “de Wippert” waar ons een heerlijke kop soep en broodjes op ons stonden te wachten. Nadat iedereen weer was bij gekomen van de wandeling en eten, gingen de eersten weer richting huis. Voor ons was het een prachtige dag om weer heel veel dwergjes van onze kennel terug te hebben gezien. En wat zijn we trots op wat we hebben gefokt in het verleden.
                 
 De 13 de terug-kom-dag is op zondag 18 juni 2023, heerlijk buiten bij de Wippert in Laren.
Het was een hele warme dag rond de 30 graden en heel veel baasjes en bazinnetjes vonden het te warm, maar er was een beek in de buurt en daar hebben we lekker in gespetterd…. Het was een heel geslaagde zonnige dag met verkoeling voor de honden en baasjes.
        
        

De volgende 14 de terug-kom-dag is op zondag 9 juni 2024.